მთავარი » შოკოლადის მარკიზა
7:54 PM
შოკოლადის მარკიზა
შოკოლადის მარკიზა
შოკოლადის მარკიზა
 
*შოკოლადი - 250 გრ

*შაქარი - 2 ს.კ.

*კარაქი - 175 გრ

*კვერცხი - 4 ცალი

*შოკოლადი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე, შევურიოთ შაქარი, კვერცხის

გულები, კარაქი და ავურიოთ. ცილები ავთქვიფოთ ღრუბლის

კონსისტენციამდე და შევურიოთ შოკოლადიან მასას. მოვათავსოთ ფორმაში

და გავაცივოთ. სუფრაზე გატანის წინ დესერტი მოვრთოთ ფიგურული

შოკოლადითა და კარამელით.


კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 1249

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ