CSS Start //?> CSS End //?>
8:32 PM ბადრიჯანი ყველით | |
ინგრედიენტები: 1 კგ. ბადრიჯანი 400 გ. ყველი 4 ცალი კვერცხი 200 გ. კარაქი 1 კონა პიტნა 400 გ. არაჟანი მარილი გემოვნებით საშუალო ზომის ბადრიჯანს ამოვაცალოთ დანით თესლი და ნახევრად შევწვათ აირღუმელში.ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაფხვნილი ყველი, დაჭრილი პიტნა და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი და მივირთვათ | |
|