შოკოლადის მარკიზა - 25 ივლისში 2009 - fashion
მთავარი » შოკოლადის მარკიზა
3:27 PM
შოკოლადის მარკიზა
შოკოლადის მარკიზა

შოკოლადის მარკიზა

შოკოლადი - 250 გრ

შაქარი - 2 ს.კ.

კარაქი - 175 გრ

კვერცხი - 4 ცალ



შოკოლადი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე, შევურიოთ შაქარი, კვერცხის გულები,

კარაქი და ავურიოთ. ცილები ავთქვიფოთ ღრუბლის კონსისტენციამდე და

შევურიოთ შოკოლადიან მასას. მოვათავსოთ ფორმაში და გავაცივოთ. სუფრაზე

გატანის წინ დესერტი მოვრთოთ ფიგურული შოკოლადითა და კარამელით.


კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 563

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ