ალუბლის პოინსეტია - 26 მარტში 2010 - fashion
მთავარი » ალუბლის პოინსეტია
7:54 PM
ალუბლის პოინსეტია
ალუბლის პოინსეტია
ინგრედიენტები:
ფორთოხლის ლიქიორი - 30 გრ.
ალუბლის (ან შტოშის) მჟავე წვენი – 60 გრ.
შამპანური.

მომზადების წესი:
შამპანურის ჭიქაში ერთად მოათავსეთ ფორთოხლის ლიქიორი (სასურველია Grand Marnier) და ალუბლის წვენი. ჭიქის დარჩენილი ნაწილი კი შეავსეთ შამპანურით.


კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 365

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ