აფხაზურად შემწვარი წიწილი - 7 აპრილში 2010 - fashion
მთავარი » აფხაზურად შემწვარი წიწილი
2:21 PM
აფხაზურად შემწვარი წიწილი
აფხაზურად შემწვარი წიწილი

მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

1 წიწილი (300 გრ.) 20 გრ. ერბო, 100 გრ. ყველი (სულუგუნი), 1/4 ბროწეული, მარილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:

გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ, გამოტენეთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით, შემდეგ ძაფით გაკერეთ, წამოაგეთ შამფურზე და შეწვით ნაკვერცხლამდე, შამფურის ტრიალით.

შეწვის დროს ხანგამოშვებით წაუსვის ბროწეულის წვენი რებოში არეული.

როცა მზად იქნება ძაფები მოაწილეთ.

კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 381

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ