ძროხის ხორცისა და ქერის სალათა - 26 იანვარს 2010 - fashion
მთავარი » ძროხის ხორცისა და ქერის სალათა
5:51 PM
ძროხის ხორცისა და ქერის სალათა
ძროხის ხორცისა და ქერის სალათა
მასალა:

ძროხის ხორცი – 200 გ

წითელი ხახვი – 1 თავი

პილპილი – 1/4 ჩ.კ.

კიტრი – 200 გ

არაჟანი – 100 გ

ქერი – 200 გ

მარილი – გემოვნებით

მომზადება: მარილწყალში ქერი მოხარშეთ. როცა მოიხარშება, წყალი გადაწურეთ.

ცალკე ქვაბში ძროხის ხორცი მოხარშეთ. რომ წამოდუღდება, დააჭერით კიტრი და ხახვი. მოხარშული ხორცი კუბიკებად დაჭერით და ჯამში გადაიტანეთ. დააყარეთ მოხარშული ქერი, ხახვი და კიტრი. შეაზავეთ მარილით, პილპილით და არაჟნით. კარგად აურიეთ და სალათიც მზადაა.

კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 284

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ