კიბო თეთრი ღვინით - 7 აპრილში 2010 - fashion
მთავარი » კიბო თეთრი ღვინით
2:19 PM
კიბო თეთრი ღვინით
კიბო თეთრი ღვინით

   მოსამზადებლად     დაგჭირდებათ:

10 ცალი კიბო, 1 ჩაის ჭიქა თეთრი ღვინო, 2 სუფრის კოვზი ერბო,  1 ჩაის კოვზი პურის ფქვილი, 1/4 ჩაის კოვზი ზირა, 2 ცალი დაფნის ფოტოლი, მარილი და პილპილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:

გარეცხილი კიბო ჩაყარეთ გაცხელებულერბოიან ქვაბში და შეწვით მანამდე, სანამ ვარდისფერი გახდება. მერე მოაყარეთ მარილი, პილპილი, დანაყილი ზირა, მიუმატეთ დაფნის ფოთოლი, დაასხით ზედ თეთრი ღვინო, დაახურეთ ქვაბს სახურავი და ხარშეთ 10 წუთი. მოხარშული კიბო ამოალაგაეთ რამე ჭურჭელზე და სახურავი დაახურეთ.

კიბოს ნახარში წვენი გადაწურეთ ქვაბში, მიუმატეთ პურის ფქვილი 1 კოვზ ერბოში არეული, ერთი–ორჯერ წამოადუღეთ და ჩაუმატეთ 1 კოვზი ერბო. ჭურჭელზე ამოღებულ კიბოს მოაყარეთ ოხრახუში, თან მაგიდაზე მიაყოლეთ ცალკე ჭურჭელში ჩასხმული საწებელი.

კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 228

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ