კოდორაკი - 7 აპრილში 2010 - fashion
მთავარი » კოდორაკი
1:43 PM
კოდორაკი
კოდორაკი

მოსამზადებლად დაგვჭირდება:

500 გრ. ძროხოს ხორცი,  50 გრ. ერბო, 2 ძირი პიტნა, 2 ძირი კამა, 2 კბილი ნიორი, 20 გრ. კოწახური, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:

ძროხის ხორცი დაჭერით ნაჭრებად, გარეცხეთ, ჩადეთ ღრმა ტაფაში, მიუმატეთ დანაყილი ნიორი, მარილი, წიწაკა, კოწახური, წვრილად დაჭრილი მწვანელეულობა, ერბო და დაასხით წყალი იმდენი, რომ შიგთავსი დაფაროს. ტაფა შედგით ღუმელში, როცა მზად იქნება თან მიაყოლეთ ლიმონი.

კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 310

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ