საქონლის ხორცი ანანასით (“ფენ-შუი”) - 9 აპრილში 2010 - fashion
მთავარი » საქონლის ხორცი ანანასით (“ფენ-შუი”)
4:41 PM
საქონლის ხორცი ანანასით (“ფენ-შუი”)
საქონლის ხორცი ანანასით (“ფენ-შუი”)

მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

საქონლის რბილი ხორცი ("მსხვილი ნაპირი”) – 450 გრ, დაკონსერვებული ანანასი – 300 გრ, მწვანე ხახვი – 20 გრ, მჟავე ან ნედლი კოჭა – 100 გრ, ზეთი – 1 სუფრის კოვზი, მარინადი – 1 ჭიქა.

მომზადების წესი:
ხორცი დაჭერით წვრილად, დაასხით მარინადი და გააჩერეთ 30 წუთის განმავლობაში.


ანანასის რგოლები და მწვანე ხახვი დაჭერით. მარინადიდან ამოღებული ხორცი შეწვით, დაამატეთ ანანასი, კოჭა და შეწვით კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მიტანისას მოაყარეთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.

3 ულუფა; მომზადების დრო – 20 წუთი + მარინადში ხორცის გაჩერება.

კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 481

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ