შნელკლოპსი (გერმანული სამზარეულო) - 7 აპრილში 2010 - fashion
მთავარი » შნელკლოპსი (გერმანული სამზარეულო)
2:35 PM
შნელკლოპსი (გერმანული სამზარეულო)
შნელკლოპსი (გერმანული სამზარეულო)

მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

500 გრ. ხორცი, 2 თავი ხახვი, 1 ს/კ პურის დქვილი, 2 ს/კ ერბო, 2 ს/კ არაჟანი, მარილი და პილპილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:

ხორცის რბილი ნაწილი ან სუკი გაასუფთავეთ ძარღვებისა და სიმსუქნისაგან, დაჭერით თხელ ნაჭრებად, დააყარეთ ზედ მარილი, პილპილი, ამოავლეთ ფ ქვილში.

ტაფაზე გააცხელეთ ერბო, ჩააწყეთ შიგ გამზადებული ხორცი და შეწვით ორივე მხრიდან. ამ შემწვარ ხორცს დააყარეთ ერბოშე მოხრაკური დაჭრილი ხახვი, დაასხით ზედ ცოტა ბულიონი. მაგიდაზე მიტანისას დაახით არაჟანი.

კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 434

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ