სუნელში შემწვარი კალმახი - 6 თებერვალში 2010 - fashion
მთავარი » სუნელში შემწვარი კალმახი
11:29 AM
სუნელში შემწვარი კალმახი
სუნელში შემწვარი კალმახი
სუნელში შემწვარი კალმახი

მასალა: კალმახი 1 კილოგრამი; ნიგოზი 150 გრამი; ნიორი 30–40 გრამი; ქინძი 50 გრამი; წიწაკა, ძმარი და მარილი გემოვნებით.

კალმახი გამოვწელოთ, გავრეცხოთ, გავატაროთ ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი, დავუმატოთ მარილი და ნარევით კალმახის შიდა ნაწილი გამოვტენოთ. დავაწყოთ ლარნაკზე და შევდგათ აირღუმელში. თევზის შეწვა შეიძლება თიხის კეცზე, ან პირდაპირ ნაკვერჩხლებზე.

კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 1555

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ