მთავარი » ცხვრის ხორცი ბრინჯით
2:09 PM
ცხვრის ხორცი ბრინჯით
ცხვრის ხორცი ბრინჯით

მოსამზადებალად დაგჭირდებათ:

500 გრ. ცხვრის ხორცი, 3/4 ჩაის ჭიქა ბრინჯი, 2 სუფრის კოვზი პომიდორის პიურე, 2 სუფრის კოვზი ერბო, 2 თავი ხახვი, მარილი და პილპილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:

ცხვრის მსუქანი ხორცი გარეცხეთ, დაჭერით ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი, შავი პილპილი, შეწვით ტაფაზე ყოველი მხრიდან.

მერე დააყარეთ დაჭრილი ხახვი და ერთად მოხრაკეთ, ჩააწყეთ ქვაბში, დაასხით 2 ჩაის ჭიქა ბულიონი ან წყალი, პომიდორის პიურე და რამდენჯერმე წამოადუღეთ, შემდეგ ჩაყარეთ გარეცხილი ბრინჯი და ცოტა ხანს შუშეთ.

კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 943

ბლოგის ნიუსები

ÂÂÅÐÕ