CSS Start //?> CSS End //?>
2:09 PM ცხვრის ხორცი ბრინჯით | |
მოსამზადებალად დაგჭირდებათ: 500 გრ. ცხვრის ხორცი, 3/4 ჩაის ჭიქა ბრინჯი, 2 სუფრის კოვზი პომიდორის პიურე, 2 სუფრის კოვზი ერბო, 2 თავი ხახვი, მარილი და პილპილი გემოვნებით. მომზადების წესი: ცხვრის მსუქანი ხორცი გარეცხეთ, დაჭერით ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი, შავი პილპილი, შეწვით ტაფაზე ყოველი მხრიდან. მერე დააყარეთ დაჭრილი ხახვი და ერთად მოხრაკეთ, ჩააწყეთ ქვაბში, დაასხით 2 ჩაის ჭიქა ბულიონი ან წყალი, პომიდორის პიურე და რამდენჯერმე წამოადუღეთ, შემდეგ ჩაყარეთ გარეცხილი ბრინჯი და ცოტა ხანს შუშეთ. | |
|